صفحه نخست فروشگاه    راهنماي خريد میدا      تماس با ما
            منوی محصولات
محصولات
  عطر و ادكلن[18]
لوازم جانبی خودرو[40]
لوازم ورزشي[10]
لوازم الكترونيكي
  پخش كننده آهنگ[20]
وسایل الكترونيكی[31]
سرگرمی[12]
موبایل
  لوازم جانبي موبايل[31]
نرم افزار های موبایل[32]
تلفن همراه[38]
لوازم آرايشي و بهداشتي
  لوازم زنانه[27]
لوازم مردانه[15]
پزشکی[30]
لوازم برقي[8]
كرم و ماسك[18]
بهداشتي[5]
محصولات جنسی
  کاندوم[23]
ژل[3]
ساير لوازم[4]
کامپیوتر
  لوازم جانبي كامپيوتر[55]
تبلت[14]
لوازم جانبي تبلت[4]
نرم افزار
  کامپیوتر[26]
مهندسی[66]
گرافیکی[6]
حسابداری[17]
اینترنت[11]
پروژه هاي آماده[31]
تخصصی[9]
آموزشی
  فتوشاپ[18]
برنامه نویسی[16]
گرافیک[28]
کامپیوتر[20]
زبان[32]
گوناگون[15]
مستند[32]
خودرو[15]
لوازم خانگي
  لوازم آشپزخانه[32]
لوازم برقي خانگي[29]
اثاثيه منزل [22]
ابزار كاربردي[27]
وسايل شخصي
  ساعت[35]
عینک[28]
كيف[3]
پوشاک
  تي شرت[73]
زنانه[7]
           

            صفحات
»قرعه كشي
»پشتیبانی فروش

           
            پربازدیدترین محصولات
ساعت دیجیتال LED مدل CX-808 ساعت دیجیتال LED مدل CX-808
ریش تراش ۴ کاره حرفه ای جاندلی قویترین ریش تراش چهارکاره دنیا JUNDELI ریش تراش ۴ کاره حرفه ای جاندلی قویترین ریش تراش چهارکاره دنیا JUNDELI
 ژل جادویی یا ژل پاک کننده ژله ای ژل جادویی یا ژل پاک کننده ژله ای
مجیک ماساژ برا Magic Massage Bra مجیک ماساژ برا Magic Massage Bra
مینی اسپیکر طرح ماشین مینی اسپیکر طرح ماشین
کرم پودر والنسی اصل ( مجوز100241012001) کرم پودر والنسی اصل ( مجوز100241012001)
هندزفری بلوتوث جبرا مدلT820 هندزفری بلوتوث جبرا مدلT820
اسپیکر فلش و مموری خور TOM اسپیکر فلش و مموری خور TOM
ساعت مچی اسپورت طرح رولکس مارک WALAR ساعت مچی اسپورت طرح رولکس مارک WALAR
برس رنگ مو جادویی دانژه برس رنگ مو جادویی دانژه
            آگهی

             سفارشات
نام کالا قیمت تعداد حذف
             مستند ابر پل ها
مستند ابر پل ها
قيمت 38000ریال
تعداد کالا :0
مستند ابر پل ها

ابر سازه ها نام مجموعه مستند علمی-مهندسی است که از کانال نشنال جئوگرافیک آمریکا پخش میشود.

مستند ابر پل ها

مجموعه ی عظیم مستند ابر سازه ها
Megastructures
محصول: National Geographic
دوبله فارسی
ابر سازه ها (Mega Structures) نام مجموعه مستند علمی-مهندسی است که از کانال معروف نشنال جئوگرافیک آمریکا پخش میشود. در هر قسمت از این برنامه به یکی از سازه های عظیم جهان پرداخته شده و نحوه تاسیس و عملکرد آن بطور کامل توضیح داده می شود. مجموعه ای مفید برای مهندسین عمران, معماری, شهرسازی, تمامی گرایشات مرتبط با عمران و ساختمان و در کل برای تمامی کـسانی که علاقه مند آشنایی با این گونه ابر سازه ها هستند.این مجموعه برای تمامی دانشجویان مقاطع کارشناسی و مخصوصا کارشناسی ارشد و دکترا توصیه می نماییم.
این مجموعه ای از فیلمهای آموزشی از اجرای پروژه های عظیم در نقاط مختلف دنیا در موضوعات گوناگون سد سازی , ساخت برج , فرودگاه , پل , تونل , بزرگراه و. ....به برسی اجرای آنان میپردازد که برخی از آنها عبارت اند از : مستند ساخت پیست اسکی دبی - گسترش کانال پاناما- ساخت فرودگاه هنگ کنگ - ساخت استادیوم در آریزونا آمریکا - پل 80 کیلومتری که شمال آمریکا را به آسیا وصل میکند-ساخت پلی بر روی رودخانه کوپر - هتل برج العرب که معرف حضور تمام عزیزان هست و مجموعه های دیگری که مجموعا 34 قسمت است. در این مجموعه فیلمها سعی شده است از روند اجرای پروژه ها از روزهای اولیه اجرا تا مرحله بهره برداری تصویر و گزارش تهیه شود و با مهندسان مصاحبه هایی صورت گرفته است و بصورت کاملا واضح تمام مراحل را پوشش داده است . ابتدا دلیل اجرای پروژه آورده شده است و روند اجرای پروژه توضیح داده میشود و اگر در حین پروژه مهندسین با مشکلاتی مواجه شده اند به تصویر کشیده شده است و همچنین نشان میدهد که چگونه قدرت تفکر و خلاقیت مهندسی بر عظیم ترین مشکلات بوجود آمده غلبه میکند و شما را در فضای اجرای پروژه های عظیم قرار داده و ذهن شما را پویا و خلاق خواهد ساخت.
توجه: این مجموعه با کیفیت بسیار بالای HD ارائه می شود!
دسته بندی کلی این مجموعه به شرح زیر می باشد:
فیلم های مستند ابر برج ها و آسمان خراشها و اماکن دیدنی ماندگار
فیلم های مستند ابر پل های جهان
فیلم های مستند ابر سد های جهان
فیلم های مستند ابر اتوبان های جهان
فیلم های مستند ابر سازه های نظامی و سامانه های موشکی جهان
فیلم های مستند ابر سازه های دریایی جهان
فیلم های مستند ابر سازه های فرودگاهی جهان
فیلم های مستند ابر سازه های ریلی جهان
در ادامه توضیحاتی در مورد بعضی از ابر سازه هایی که این مستند عظیم به آن پرداخته ارائه خواهد شد و در پایان فهرست کامل قسمت های این مجموعه را می توانید مشاهده کنید.
برج العرب
برج العرب نام هتلی مجلل در دوبی، امارات متحده عربی است. ساختمان آن ۳۲۱ متر ارتفاع دارد و در جزیره‌ای مصنوعی ۲۸۰ متر از خشکی بنا شده‌است. کوچک‌ترین اتاق هتل ۱۶۹ و بزرگ‌ترین اتاق آن ۷۸۰ متر مربع مساحت دارند. رقم دقیق هزینه شده برای ساختمان بنا مشخص نیست، اما گمان می‌رود بیش از ۱ میلیارد دلار آمریکا باشد. برای جبران هزینه‌ها تمامی اتاق‌های هتل بایستی برای ۴۰۰ سال اجاره شوند. غالباً هتل برج العرب را «تنها هتل ۷ ستاره جهان» می‌نامند اما همیشه تعداد ستاره‌های آن مورد بحث بوده است. هفت طبقه از این هتل به صورت آکواریوم در زیر دریا وجود دارد. اجاره کوچک‌ترین اتاق این هتل شبی ۶ هزار درهم است. سرو هر غذا در این هتل کمتر از ۱۰۰۰ درهم نیست.این هتل به شکل حرف V می‌باشد که یک دکل به آن متصل شده‌است. در فضای بین بالها یا همان V شکل، یک atrium (فضای میان خانه) بوجود آمده که در جلوی آن خمیدگی دارد. در طی روز، کالبد و بدنهٔ سفید یک نور شیری و لطیفی را داخل هتل ایجاد می‌کند در حالیکه شیشه شفاف جلو، مقدار زیادی نور و روشنایی ایجاد می‌کند. در شب، هم بیرون و هم درون ساختمان توسط نورهای متغیر، روشن می‌شود. تقریباً بالای ساختمان یک فرودگاه هلیکوپتر بی نظیر توسط یک پایه نصب شده‌است. لابی آتریوم برج العرب بلندترین آن در نوع خود در جهان است. زیرا در ارتفاع ۱۸۰ متری واقع شده. آتریوم بیش از یک سوم فضای داخل هتل را در برمی گیرد. درحالیکه معماری بیرونی هتل یک معماری کاملاً مدرن است، اما معماری داخلی هتل ترکیبی از سبک شرقی و غربی بصورت بسیار لوکـس می‌باشد. در لابی نیم طبقه، یک فواره، یک ستاره سه بعدی اسلامی را بوجود می‌آورد. با وجود اندازه بزرگ برج العرب، تنها ۲۸ طبقه دوبل با ۲۰۲ سوییت دارد. کوچک‌ترین سوئیت ۱۶۹ متر مربع و بزرگ‌ترین آن ۷۸۰ متر مربع می‌باشد. قیمت هر سوئیت، از ۱۰۰۰ دلار(هر شب) تا ۱۵ هزار دلار متغیر است و سوئیت سلطنتی گرانترین آن است، که شبی ۲۸ هزار دلار می‌باشد. ستونهای سفید توسکانی و راه پله‌های مارپیچ مرمری با برگهای کار شده بر روی نرده‌ها تأثیر هنر کلاسیک را بر روی طراحی داخلی هتل نشان می‌دهد. حمامهای SPA مانند با موزائیک‌های کف و دیوار با شکلهای هندسی عربی، که در تمام ساختمان یافت می‌شود، قابل توجه‌است.
مرکز تجارت جهانی بحرین
مرکز تجارت جهانی بحرین (Bahrain World Trade Center) که همچنین با نامهای Bahrain WTC و یا به اختصار BWTC نیز معروف است. مجموعه برج دوقلوی ۲۴۰ متر است که در منامه بحرین ساخته شده است. بین این دو برج ۳ توربین قرار داده شده است تا بتوان به کمک نیروی باد بخش از برق مجموعه را تهیه کنند. (گفته میشود بطور میانگین ۱۱ تا ۱۵ درصد از برق مجموعه توسط این توربینها تهیه میشود.) هر یک از این آسمانخراشها ۵۰ طبقه دارند. در حال حاضر این دو برج رتبه دوم بلندترین ساختمان بحرین را دارند. این دو برج بین سالهای ۲۰۰۴ تا ۲۰۰۸ ساخته شده اند و هزینه آن ۱۵۰ میلیون دلار اعلام شد. 2 برج ۲۴۰ متری در منامه بحرین به شکل بادبان کشتی طراحی شده توسط شرکت اتکینز مجهز به صفحات عظیم خورشیدی و ۳ توربین بادی ۲۹ متری که هریک توسط پلهای ۳۰ متری مهار شده اند و ژنراتورهایی که تمام انرژی ساختمان را تامین میکنند همه و همه باعث شده تا این برج نمادی از نوع خود در جهان به شمار رود. برج تجارت جهانی بحرین اولین ساختمان مجهز به توربین بادی می‌باشد که ۱۰ تا ۱۵ درصد از برق برج را تامین می‌کند. ساختمانی که نه تنها به خاطر زیبایی و ارتفاعش، بلکه بیش‌تر به خاطر تکنولوژی سبز به کار رفته در آن مشهور شده است. این برج دارای ۳ توربین است که هر کدام از این سه توربین ۲۲۵ کیلووات برق تولید می‌کنند که در مجموع ظرفیت تولد برق آن‌ها به ۶۷۵ کیلووات می‌رسد.
برج ویلیس
برج ویلیس (به انگلیسی: Willis Tower) قبلا برج سیرز، ساخت سال ۱۹۷۳، نام یکی از بلندترین ساختمان‌های جهان و از نمادهای شهر شیکاگو است. این ساختمان ۱۱۰ طبقه و ۵۲۷ متر ارتفاع دارد و کماکان بلندترین ساختمان آمریکا، و سومین برج بلند در جهان است. معمار این بنا بروس گریام در هنگام کار در اسکیدمور، اوینگز، مریل است. در زمان تکمیل این برج در سال ۱۹۷۴ به عنوان بلندترین آسمانخراش جهان معرفی شد و این لقب را برای ۲۵ سال حفظ کرد. و بعد از ساخته شدن برجهای دوقلوی پتروناس این لقب به آنها منتقل شد. ساخت این آسمانخراش بین سالهای ۱۹۷۰ تا ۱۹۷4 انجام شد. تعداد آسانسورها ی این برج غول آسا ۱۰۴ می باشد (که شامل ۱۶ آسانسور دو طبقه میباشد) مجموع مساحت طبقات این برج عظیم ۴۲۴۰۰۰ متر مربع (که ۳۵۴۰۰۰ متر مربع آن جزو فضاهای اجاره ای آن میباشد) بالاترین قسمت این ساختمان (نوک ساختمان) مرتفع ترین نقطه در شیکاگو است. ساختمان ویلیس به دلیل معماری نامتقارنی که دارد به میزان ۱۰ سانتی متر به سمت غرب خم شده است که باعث شده بار نامتقارنی به فونداسیون آن وارد شود.سرویسهای بهداشتی طبقه ۱۰۳ برج مرتفعترین سرویسهای بهداشتی در نیمکره غربی نسبت به ارتفاع خیابان است!
پل میلو
پل میلو ( Le Viaduc de Millau ) بلندترین پل جاده‌ای جهان به ارتفاع ۳۴۳ متر است و طول آن ۲۴۶۰ متر است بخشی از بزرگراه A75 محسوب می شود که شهر کلرمون فران را به بندر بزیه در ساحل مدیترانه متصل می کند. این پل توسط میشل ویرلوژو ( مهندس سازه ) و نورمن فاستر ( معمار ) طراحی و در دسامبر سال ۲۰۰۴ افتتاح شد. میلائو گفتگوی بین طبیعت و ساخته دست بشر است . در قرون وسطی شهر یک پل قدیمی داشت با ۱۷دهانه که از روی رودخانه تارن عبور می کرد. اگر این پل تاکنون به جای می ماند بی شک از بناهای یادبود گذشته بود. اما به دلیل عدم نگهداری خوب از پل در قرن ۱۸میلادی یکی از دهانه های پل خراب شده و پس ار آن بیشتر پل ویران شد و فقط یکی ازدهانه ها باقی ماند. این مسیر یکی از راه های اصلی جنوب به شمال فرانسه از دورهرنسانس تا به حال است. جاده پل به طول ۲۴۶۰ متر از مقاطع فولادی در ۸ دهنه با عرض ۳۲ متر و فاصله متوسط ۳۴۲ متر بین هر ستون تشکیل شده است. این جاده بیش از ۳۶،۰۰۰ تن وزن داشته و با عمق ۴٫۲ متر به عنوان طولانی‌ترین جاده کابلی پل در جهان به حساب می آید. جاده پل شیبی ۳٪ از جنوب به شمال طی کرده و همچنین انحنایی به شعاع ۲۰ کیلومتر در سطح را به دلیل ایجاد زاویه دید بهتر برای رانندگان داراست. جاده پل بر روی ۷ ستون بتنی که ارتفاع آنها از ۷۷ تا ۲۴۶ متر متغیر است قرار گرفته است. ضخامت ستون ها در پی ۲۴٫۵ متر بوده که در نهایت به ۱۱ متر ختم می شود. هر کدام از ستون‌ها نگهدارنده دکلی ۸۷ متری است که ۷۰۰ تن وزن دارد.
مرکز ملی شنا چین
در ماه جولای سال ۲۰۰۳ دو شرکت استرالیایی معماران PTW و گروه مهندسی Ove Arup برنده طراحی مرکز شنای المپیک ۲۰۰۸ چین شدند. طرح ایشان از بین ۱۸ طرح ارسال شده از سراسر جهان (با هزینه ای بالغ بر ۳٫۴ میلیارد دلار) انتخاب گردید. مرکز ملی شنا قرار است در زمینی با مساحت ۷۰۸۰۰ متر مربع واقع در قسمت غربی دهکده المپیک بنا شود. معماران PTW و گروه مهندسی Ove Arup با همکاری شرکت مهندسی ساختمان چین (CSCEC) و موسسه طراحی شنزنCSCEC+DESIGN مرکز شنای المپیک چین را طراحی کردند. ایده و فکر اصلی مکعبی از آب است. با تغییر در شکل هندسی حباب که به صورت مستطیل شکل در آمده. در کل سعی شده که ساختمان در هماهنگی کامل با استادیوم باشد که جزء اصلی دهکده است. سازه نمایان خارجی ، سقف و دیوارها را شکل می دهد. مواد مصرفی مواد غیر معمولی است به نام تفلون که در نما به کار رفته است. از این ماده ی شفاف به منظور پذیرفتن فرم خاصی از برآمدگی ها و نورپردازی استفاده شده است. استفاده از آن راه حل مناسبی بود که موا د رایج و معمولی مانند شیشه نمی توانست مانند آن ایفای نقش کند. برای ساخت اسکلت داخلی که دارای شکل هندسی ویژه ای مانند حباب صابون است از سیستم سازه های خرپا کمک گرفته شده که بوسیله ۳ طرح متفاوت اتصال و چهار طرح مختلف از میله ها شکل می گیرد. تفلون استفاده شده در سطوح خارجی دارای ویژگی جذب حرارت خورشید میباشد که از آن برای گرم کردن آب استخرها و فضای داخلی استفاده میشود. در اطراف این ساختمان “که شاید بتوان آن را تحفه ی هنری سیستم های مدرن خواند ” حفره های نسبتا بزرگی به منظور هدایت و استفاده بهینه از آب باران تعبیه شده است که جلوه زیبایی نیز به مجموعه داده است.
سد هوور
سد هوور در تنگه سیاه و بر روی رود کلرادو در حدود کیلومتری جنوب شرقی لس وگاس واقع شده است. و ارتفاع آن از سنگ های پایه تا راس سد که در آن جاده ساخته شده، در حدود 41/221 متر است. برج و نقطه بالایی سد که در کنار نرده ها قرار دارد 19/12 متر از سطح جاده ارتفاع دارد. وزن تقریبی این سد به بیش از شش میلیون و ششصد تن می رسد و از نوعی بتون ثقیل و چگال ساخته شد که در پشت آن فشار آب حاصل از نیروی گرانشی زمین و نیروی منحنی افقی بر آن وارد می شود. نیروی وارده در هر فوت مربع(48/30 سانتی متر) و فشاری معادل با 20430 کیلوگرم بر دیواره سد وارد می شود. در حدود 4357000 متر مکعب بتون در این سد به کار رفته است.با این میزان بتون می توان ساختمانی را به مساحت فوت مربع و ارتفاع1600 100 تا 3200 متر یعنی ساختمانی بلندتر از ساختمان امپراطوری(1250 فوت ارتفاع دارد) را در یک شهر ساخت و یا یک راه ارتباطی با عرض 16 فوت از سانفرانسیسکو به نیویورک کشید. آنچه سد هاوور را از دیگر سد ها متمایز می کند این است که این سد از بلوک های سیمانی و یا ستون های عمودی ساخته شده که این بلوک ها دارای سایز های متفاوتی است مثلا در دیواره مخالف جریان آب سد سایز این بلوک ها 60 فوت مربع است و در دیواره موافق جریان آب سد سایز بلوک ها 25 فوت مربع است. بلوک های مجاور در هم فقل می شوند. برای جایگزین کردن بتون در هر بلوک در فضای فوت به زمانی در حدود 275 ساعت زمان نیاز است. پیمانکار از 20 آپریل سال1931 به مدت هفت سال قرار داد بست که البته تا ماه می 1935 کار بتون گذاری آن تمام شد و بقیه کار های تکمیلی آن تا مارس 1 1936 به پایان رسید. 21 هزار نفر در کار سد سازی مشارکت داشتند که دستمزد ماهانه آنها500000 دلار برآورد شده است.
ایستگاه قطار برلین
ایستگاه قطار برلین، یکی از بزرگترین ایستگاه های راه آهن جهان که در مرز آلمان غربی و شرقی قرار دارد و برای مسابقات فوتبال جام جهانی آلمان ساخته شد. ساختمان عظیم ساخته شده از شیشه و فولاد این ایستگاه را به بزرگترین شاهراه حمل و نقل ریلی اروپا تبدیل کرده است. این ایستگاه جدید مرکزی قطار برلین گرانترین ایستگاه قطار آلمان پس از جنگ جهانی دوم است که هزینه احداث آن 700 میلیون یورو برآورد شده است. روزانه 1100 قطار از ایستگاه مرکزی جدید برلین عبور کرده و 300 هزار مسافر از طریق آن جابه جا خواهند شد. این ایستگاه دارای 54 پله برقی و 34 آسانسور بزرگ از جمله 6 آسانسور پانورامیک است.
استادیوم آشیانه ی پرنده
استادیوم آشیانه ی پرنده "Bird’s Nest" استادیوم ملی پکن است که کاری دیگر از معماران، هرزوگ و دمورن می¬باشد. این پروژه تضادی است از یک اسکلت فولادی به هم تنیده صلب و لایه های نرمETFE که با یکدیگر ترکیب شده¬اند و در واقع از لایه¬های ETFE برای پوشش فضاهای میان استراکچر فولادی استفاده شده است. استادیوم جدید بین المللی بر یک شیب آرام در مرکز مجموعه ی المپیک جای گرفته است.این مجموعه به عنوان انبوه حجیمی از لوله (نوار) تلقی می شود ، ساختی مواج از ارتفاعات بالا و پایین ،حجم نوارها را کنترل می کندو به آن فرمی جذاب و فراگیر را می بخشد.نمود این استادیوم سازه ی خالص است وپوسته و سازه ی مجموعه ،یکـسان است.عناصر سازه ای متقابلا یک دیگر را حمایت می کنند ودر آرایشی توری مانند جمع می شوند – بیشتر شبیه لانه ی پرنده ای با شاخه های در هم بافته اش است.تاثیرفضایی این استادیوم بدیع و ابتداعی و هنوز ساده است و متعلق به هم نشینی مستقیم و کهنه ای است که نشان تاریخی یکتایی را برای المپیک 2008 می سازد. بازدیدکنندگان در میان این اثر قدم می زنند وبه فضاهای مفصل به شکلی گردشی و سیار وارد می شوند که دایره ای کامل دورتادور جایگاه تماشاگران را می پیماید.از آن جا می توان سیرکولاسیون ِ فضای ورودی ، شامل پله هایی که دسترسی سه ردیف از جایگاه تماشاگران را ممکن می سازد، بررسی کرد.عملکردی همچون طاق های پشت سرهم یا محل تقاطع چند خیابان رادارد.لابی پوشیده ازفضای شهری ،به همراه رستوران ها و انبارهایی است که بازدیدکنندگان را به گردشی در ورزشگاه دعوت می کند. سقف متحرک بخشی جدایی ناپذیر از سازه ی استادیوم است.زمانی که بسته است ،استادیوم را به فضایی سرپوشیده تبدیل می کند.تنها به عنوان پوشش ، با دریچه هایی کامل می شود تااین سقف ،وقتی که باز یا بسته باشد ، به شکلی پایه ای جزئی از حجم کلی استادیوم درآید.با تکیه بر سازه ی استادیوم ،این اثر همچنان آرایشی توری مانند است که کالبدی ضد آب به همراه زیرسازی هایی حجیم راشکل می دهد.
زندان فوق امنیتی NBCI
زندان فوق امنیتی NBCI ساختمانی است که برای دفاع از خودش طراحی شده، در عین حال که تبه کاران را در داخل حبس می کند، از بقیه ما نیز در بیرون محافظت می کند. کانون اصلاح و تربیت نورث برنچ یا همان ان.بی.سی.آی، بزرگترین، و از نظر تکنولوژی پیشرفته ترین زندان با بیشترین سطح امنیت است که در حال حاضر در جائی در ایالـــت متحده احداث شده است.ان.بی.سی.آی، ارائه کننده یک رویکرد جدید برای تعامل با مشکلات قدیمی موجود در زندان های آمریکاست، ساختمان های قدیمی که کنترل خشونت ساکنان آن را برای کارکنان زندان ها، ناممکن می سازد.نمونه موردی، کانون اصلاح و تربیت مریلند در جسوپ، در سال 1972.این زندان با آجرها و میله های قدیمی، بدترین اغتشاش در تاریخ ایالـــت را تجربه می کند. زندانی ها درون زندان آتش روشن کردند، حصارها را تخریب کرده، و خسارات سنگینی به تسهیلات زندان وارد کردند.
کشتی Queen Mary
در سال 2004 در بندر ساوتهمپتون انگلیس، پس از 5 سال تلاش متخصصان، بزرگ ترین، مرتفع ترین، مجلل ترین و پرهزینه ترین کشتی مسافربری در جهان تولید شد. این کشتی غول پیکر که کویین مری نام دارد، بار دیگر عصر طلایی کشتی های پرشکوه اقیانوس پیمای اوایل قرن بیستم را با تکنولوژی و علوم پیشرفته قرن بیست و یکم در خاطره ها زنده کرد. در دوره یی نزدیک به 65 سال، خطوط دریایی «کونارد» بریتانیا، تنها یک اقیانوس پیما روی اقیانوس اطلس شمالی داشت که کویین الیزابت بود و اکنون زیر سایه سنگین کویین مری قرار گرفته است. برای درک بهتر این غول دریایی کافی است مجسم کنید جسم شناوری را که طول آن به اندازه 43 اتوبوس دوطبقه یعنی 55 متر بلندتر از برج ایفل است و در پهن ترین قسمت، عرضی به اندازه یک زمین فوتبال دارد. جالب اینکه ارتفاع کویین مری از سطح عرشه آن تا دودکش به اندازه یک برج 15 طبقه است. این کشتی اقیانوس پیما که مجهز به پیشرفته ترین سیستم های رانش است می تواند فاصله بین بندر ساوتهمپتون تا نیویورک را در مدت کمتر از دو هفته طی کند، هر کشتی دیگری از انجام چنین کاری ناتوان است. مدیران خطوط دریایی کونارد از حدود 15 سال پیش به فکر تولید و استفاده از چنین کشتی غول پیکری بودند و به همین دلیل برنامه تولید آن را در اولویت کاری خود قرار دادند. به همین دلیل هم یک گروه متخصص حرفه یی به سرپرستی «گری الیس» افسر ارشد کشتی الیزابت 2 و نیز «استفان پین» مهندس طراح سازه های دریایی تشکیل دادند تا عملیات طراحی و تولید بزرگ ترین کشتی اقیانوس پیمای جهان را آغاز کنند. بهترین بخش اقامتی این کشتی، بخش آپارتمان های ویژه آن است که از زیربنای 150 تا 250 متر مربع برخوردار بوده و از بهترین هتل آپارتمان ها نیز مجلل ترند. دو طبقه از کشتی هر کدام شامل پنج آپارتمان ویژه با چشم اندازی روبه دریا هستند و همچنین مجهز به محوطه ورزش اختصاصی، کتابخانه شخصی و سیستم اینترنت پرسرعت بوده و نیز دارای یک سالن سینمایی شخصی و سرویس بهداشتی مخصوص مهمان هم هستند. این اقیانوس پیما هم مانند برج های بزرگ مسکونی، دارای پنت هاوس و سوئیت های رویال است که میدان دید همه آنها هم دریا و هم عرشه کشتی را در بر می گیرد. عرشه کشتی نیز مجهز به 90 سوئیت مدرن است که البته کوچک تر از دیگر سوئیت های کشتی هستند، ولی از لحاظ سطح رفاهی دست کمی از آنها ندارند و هرکدام دارای بالکن مستقل، سیستم اینترنت پرسرعت و سینمای خانگی هستند. علاوه بر آپارتمان ها، سوئیت ها و پنت هاوس های ذکر شده، شرکت کونارد برای مسافران خاص و ثروتمند خود جایگاه های ویژه یی معروف به سوئیت های الیزابت نیز تدارک دیده که از هر لحاظ بی نظیر است.
و...
در این مجموعه ی عظیم با ابرسازه های ساخته ی دست بشر آشنا شوید!


نام كالا : مستند ابر پل ها قيمت : 3,800 تومان

كد : 17 وزن : 20 گرم فروشنده : ماهک

Share  تاریخ: 1392/05/23   مشاهده : 1088
             ویترین محصولات
طرح بیزنس ملی ایران بیزنا-میدا